tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tästä se lähtee

Hei kaikki!

Ajattelin ruveta pitämään Pullip-blogia kahdesta nukestani, tavoiteenani postata noin kerran viikossa.

Sain viime keskiviikkona paketin Plasticpopilta ja sen sisältä paljastui kaksi Mio-nukkea. Ostin siis sekä Pullipin että Taeyangin, mutta olen meikannut vasta pelkän Pullipin, koska tilaamani peruukit eivät ole vielä tulleet. Pullipille ryöväsin peruukin yhdeltä posliininukelta.
    Paketeista tai kokoamattomista nukeista ei ole nyt kuvia koska kuvat ovat meidän kameralla ja kamera unohtui serkuille...
    Tässä on joka tapauksessa isän puhelimella otettuja ulkokuvia vielä toistaiseksi nimettömästä pullipista. Lataan kuvat nyt bloggerin kautta (= varautukaa kamalaan laatuun), koska en ole vielä opetellut lataamaan kuvia Flickrin kautta.















 Meikissä minua häiristee pari tekemääni virhettä, (sen lisäksi, että pastellivärit eivät jostain syystä kunnolla tartu) kulmakarvat ovat liian ylhäällä ja se, että vaikka naamaan laitettuun useampi kerros lakkaa, niin naama kiiltää... ;-;  Ihan hyvä se ensimmäiseksi kustomiksi mielestäni on. Tosin luulisin, että kun tilaamani peruukit saapuvat, niin parantelen meikkiä vähän.


Olisi mukava saada kommenttia! :)